КОМПАНИЯТА 

За последните 15 години реализирахме много значими и специални проекти, създадохме много партньорства и приятелства, развихме хармоничен и успяващ екип. Това, с което се идентифицираме днес е чувството ни за отговорност и ангажираност към клиентите ни, вдъхновението заедно да успяваме и стремежът ни да свързваме хората в успешни партньорства.

В CIC вярваме, че науката е безкрайна и споделянето на знание и опит е мост, който свързва хората и организациите. Двигател в нашата работа е да подпомагаме имиджа на клиентите ни, с действията си да допринасяме за повишаване на авторитета им и във взаимното партньорство да помагаме за бързото и ефективно постигане на целите им.

Стилът и културата на компанията са движени от ценности като желание за усъвършенстване, компетентност,  професионална етика и съпричастност. Тези принципи се споделят от нашия екип и от партньорите ни. Събитията, които организираме, са възможност да израстваме заедно в нашата общност и да подпомагаме взаимно успеха си. С чувството си за принадлежност към конгресната индустрия, вярваме и се стремим чрез нашата работа  да допринасяме за утвърждаването на България като добра международна конгресна дестинация.

НАШИЯТ ЕКИП


За нас, смисълът на прогреса е и в подпомагане развитието на екипа ни. В CIC се стремим да вдъхновяваме колегите ни да учат, да усъвършенстват потенциала си и да имат възможност за удовлетворяващ живот. Колегите ни са прогресивни и ориентирани към намирането на възможности отвъд ограниченията. Тези общи ценности ни вдъхновяват ежедневно да сме с отворени сетива за света и да продължаваме да се развиваме. Хармонията, която сме постигнали в нашата работна среда показва, че можем да вървим заедно по пътя към успехите, и всеки да допринася за общите цели с личните си таланти. Този дух ни зарежда и ни дава силно чувство за смисъл и споделеност. 

Запознайте се с екипа ниЗдравка Димитрова

Упрaвител
zdimitrova@cic.bg

Здравка Димитрова е основател на Компанията. Събитията са нейната кариера и с времето, получава най-важните си резултати, когато успява да избере най-доброто от два свята, да съчетава професионализъм със сантимент, да балансира успеха с полезността, да развива вдъхновението да сме най-добрите и много да харесваме това което правим. Смелост, Критичност  и Грижа са думите, които я описват най-добре.

Румяна Кънева

Управител
rkaneva@cic.bg
 
Като основател на Компанията, за Румяна Кънева развитието е цел. По безкрайния му път влага своите възможности, отдаденост и ценности. Има дълбока връзка със своите съмишленици и свързва усилията си с тяхното доверие, може заедно с тях да преодолее всяка трудност и да я превърне в нова възможност. Радва се на всеки личен успех и уважава професионалния напредък. 
 

Антония Керчева

Заместник-управител
akercheva@cic.bg
 
Антония завършва своето образование в University of Sheffield, City College, със специалност маркетинг, реклама и връзки с обществеността. Притежава опит в менажирането на събития с обществена, научна и икономическа значимост. Управлявала е проекти за повече от 240 организации с над 500 международни и национални събития. 

Диди Зафирова

Управляващ Директор
dzafirova@cic.bg
 
Диди ръководи с лекота и прецизност едни от най-мащабните и значими проекти от създаването на компанията. Професионалният ѝ път в събитийния мениджмънт започва по време на висшето ѝ образование по Международен туризъм в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Диди придобива богат опит при организирането на над 800 международни и национални конференции, както и събития за мултинационални компании. Чрез създаването на индивидуални концепции и прилагането на интегрирани конгресни решения, подпомага развиването на научната дейност и имиджа на ключовите ни клиенти. Днес, Диди координира оперативните процеси в компанията и е ментор на екипите при управлението на събитията в календара ни.  
 

Анна Петрова

Изпълнителен Директор
apetrova@cic.bg
 
Ани е магистър по Публична администрация от Университета за национално и световно стопанство и утвърден експерт в работата ни по eвропейски проекти и програми. Повече от 10 години Ани ръководи проектите с министерства, държавни агенции, институти, общини и други бенефициенти по оперативни програми. Прецизно, отговорно и дипломатично координира изпълнението на над 20 обществени поръчки с общо над  1400 събития, за близо 42000 души. Сред тях са различни публични събития, конференции, комитети, семинари, кръгли маси, обучения, изложби, информационни дни, работни групи и др. Със спокойствие, осъзнат опит и вяра в потенциала на всеки човек, Ани помага и за професионалното развитие на младите колеги от екипа. 

 

Екатерина Кънева

Директор събития
ekaneva@cic.bg
 
Екатерина започва професионалното си развитие в рекламния бизнес, като придобива полезен опит в отдел връзки с клиенти и отговаря за редица международни марки. От 2009 е част от компанията и е един от визионерите в екипа на CIC. С нейното чувство за оптимизъм, съпричастност и постоянство вдъхновява колегите да се развиват и да постигат целите си с лекота.  В екипа, който Екатерина ръководи, се реализират над 40 събития годишно, сред които международни научни и бизнес конгреси и конференции, както и проекти на Европейската общност. С креативно и новаторско мислене и стремеж към усъвършенстване, тя допринася за въвеждането на нови технологични решения в работните процеси. Завършва Рекламен мениджъмънт и комуникация в Нов български университет и притежава специализирана подготовка по управление и лидерство.

Мирела Димитрова

Директор събития
mdimitrova@cic.bg
 
Мирела е част от екипа ни от създаването на компанията. Днес, заедно с екипа, който ръководи, Мирела управлява иновативните проекти, проектите с обществена значимост и креативните събития в нашия календар. Сред тях са Национален учителски събор с над 12 000 участници, кампания по повод честване на 30 години програма „Еразъм +“, FIG Working week и др. Икономическото ѝ образование с профил Бизнес администрация, както и подготовката ѝ в сферата на мениджмънт и лидерство, маркетинг и социални мрежи, допринася за разработването на креативни комуникационни решения за нашите клиенти, брандинг концепции и иновативни стратегии за управление на регистрационните процеси. Отношението на Мирела към колегите и към работата е олицетворение на високата ѝ социална отговорност, съпричастност и оптимизъм. 

 

Илона Болчева

Директор събития
ibolcheva@cic.bg
 
Илона управлява едни от най-отговорните проекти в бизнес календара ни. В портфолиото на екипа, който ръководи, са включени международни събития и национални конференции, сред които: Национален конгрес по Неврология, конференция MedicRON, Награди за наука „Питагор“ 2016. Притежава магистърската степен по Международни икономически отношения, както и множество бизнес сертификати в сферата на събитийния мениджмънт. В ключовите ѝ компетенции е разработването на стратегически конгресни решения, финансово планиране и концепции за специални събития. Професионалният подход на Илона е целеустремен, съпричастен и с фокус върху ефективността. Нейните ценности допринасят за създаването и поддържането на трайни партньорства.
 

Биляна Проданова

Мениджър проекти
bprodanova@cic.bg
 
Биляна притежава бакалавърска степен по Събитиен мениджмънт и реклама от The University of  Manchester и продължава своята квалификация в магистърска степен по Маркетинг, реклама и връзки с обществеността в The University of  Sheffield, City college. Нейната креативност и оригинално мислене, усет към детайла и способност да проявява емпатия в подхода към партньори и клиенти, подчертават личния ѝ професионален стил. Нейната висока лична мотивация и отдаденост към професията са пример за целия ни екип. Личностните качества на Биляна и придобития международен опит в събитийния мениджмънт са незаменими за успешното менажиране на събитията, които са поверени. Част от тях са: Национална конференция по ревматология, Международна конференция по металургия и материалознание - ICMM'16 и др.

Диана Иванова

Мениджър проекти
divanova@cic.bg
 
След като завършва специалност Връзки с обществеността в Софийски университет, Диана продължава своето образование с магистратура по Бранд мениджмънт в Нов Български университет. Тя допълва екипа ни с чувството си за естетика, толерантност, висока лична мотивация и оптимизъм. Това, което я вдъхновява е възможността да допринася за въвеждането на новости, за създаването на идеи, които имат дългосрочна полезност. Устремена, креативна и прецизна, тя е винаги отворена да научи нещо ново, да усъвършенства стандартното и да бъде полезна, за да се създаде нещо красиво. Диди координира ключови събития в нашето портфолио, сред които конференциите на неврологичното общество, корпоративни срещи и събития с обществен характер.
 

Елена Петрова

Мениджър проекти
epetrova@cic.bg
 
Професионалното развитие на Елена е силно мотивирано от личните таланти за ефективна комуникация, творческо мислене, целеустременост и съпричастност. След придобиване на магистърска степен по Управление на връзки с обществеността от Нов български университет, Елена стартира своята кариера в рекламните среди, а в последствие работи по редица PR проекти. Щастливи сме, че Елена се присъедини към екипа на CIC и днес успешно управлява значими събития от нашия календар, сред които: Годишните награди за наука „Питагор“, конференция на Българо-швейцарската програма за научни изследвания, научна конференция на тема „Новости в онкологията на главата и шията“ и други.

Пламена Манчева

Мениджър проекти
pmancheva@cic.bg
 
Пламена завършва висшето си образование в сферата на събитийния мениджмънт в Университета Гринуич в Лондон, Великобритания. В професионалното ѝ портфолио е участието в организацията на международни събития като: International Women’s Day Fair 2013, The International League of Lacrosse 2012, Asian Wedding Exhibition 2012. Пламена се присъедини към нашия екип, допринасяйки със своята позитивна нагласа, толерантност, прецизност и силна ангажираност към процесите от работата ни. Днес тя ръководи ключовите медицински и научни конференции с фокус върху процеси като планиране, бюджетиране, финансов мениджмънт, комуникация със спонсори, концепции за изложения и събитиен дизайн.

 

Мария Полякова

Мениджър проекти
mpoliakova@cic.bg
 
Медийните комуникации, рекламните стратегии, корпоративният и политически PR са само част от областите, в които Мария е натрупала професионален опит. Завършва специалност Политология в Университета по национално и световно стопанство. Доброто познаване на българското законодателство, европейското съфинансиране и субсидиране са нейни ключови компетенции. Мария владее етикета в комуникацията с публични и държавни институции и е ангажирана с протоколните събития в CIC. Освен тях, координира събития като Национален конгрес по урология, Национален конгрес по оториноларингология, Международна олимпиада по астрономия, Пролетна научна конференция: “Съвременни концепции в лечението на ушите, носа и гърлото”. Прецизна, креативна и изключително отзивчива.

Борислава Игнатова

Мениджър проекти
bignatova@cic.bg
 
Стремежът на Борислава към себеразвитие, всеотдайност и прецизност към поверените ѝ проекти, допринесоха за бързото ѝ израстване в утвърден професионалист. Образованието ѝ с профил Връзки с обществеността в Софийски университет "Св. Климент Охридски" намира естествено продължение в многобройните успешно подготвени и спечелени обществени проекти. Ръководените от нея събития са организирани с позитивен и добронамерен тон, отговорност и последователност. Борислава менажира едни от дългогодишните ни проекти, към които имаме специален сантимент: Национален конгрес по оториноларингология, Пролетна научна конференция: „Съвременни концепции в лечението на ушите, носа и гърлото“, както и редица публични събития под патронажа на Министерството на образованието и науката, Министерство на вътрешните работи и др.

 

Полина Маркова

Координатор проекти
pmarkova@cic.bg
 
Артистичност, усет към естетиката и високи дози мотивация, са качествата на Полина, които вливат ентусиазъм и чар в нашето динамично бизнес ежедневие. Умението ѝ да използва емоциите и тяхното послание като мост към творческите ни проекти, е отличително качество на нейния характер и професионален подход. Оригиналният ѝ светоглед и подготовка в областта на рекламния мениджмънт и маркетинг, са особено ценни при създаването на концепции за специални събития, комуникиране на различни послания към аудиторията и създаване на въздействие чрез преживяване за участниците в нашите събития. Сред тях са Националната конференция по Ревматология, Национален конгрес по ултразвук в медицината, Национална конференция по остеопороза и остеоартроза, и други.
 

Делия Деянова

Координатор проекти
ddeyanova@icic.bg
 
Делия е завършила специалност „Туризъм“ в Софийски университет “Свети Климент Охридски”, където продължава и своето образование с магистратура по Финансов мениджмънт. С грижовно отношение към детайлите и отговорност, Делия координира събития за Министерство на образованието, Министерство на труда и социалната политика, Център за развитие на човешките ресурси. Позитивното и ведро отношение, което има към хората, създава приятна атмосфера за работа в екип. Делия е участвала в екипите по управление на събития като: Трети източно-европейски радонов симпозиум; X Национален конгрес по клинична лаборатория и др. 
 

Надежда Кирякова

Координатор проекти
nkiriakova@cic.bg
 
Надежда започва своето развитие в Президентството на Република България и продължава в телевизията и радиото, натрупвайки ценен професионален опит. Нейният творчески потенциал, новаторско мислене и чувство за естетика намират реализация в нашия екип, където се занимава с организирането на общественозначими събития: 13-ти Международен конгрес по Тракология; EASD Курс; множество проекти на корпоративни и неправителствени организации, като ICF (International Coach Federation); както и редица събития по обществени поръчки. Завършва магистратурата си в Брюксел със специалност Медии и комуникации.

Румяна Пеева

Координатор проекти
rpeeva@cic.bg
 
Специализираната подготовка на Руми в сферата на Маркетинга, в комбинация с нейната прецизност, отговорност и ангажираност, е само част от приноса ѝ за развитието на нашия екип. На Руми са поверени креативните проекти в CIC, където нейната творческа нагласа, новаторство и високи критерии за естетика, създават въздействащи послания за нашите клиенти. Нейната роля е съществена в менажирането на регистрационните процеси на международни и национални събития, като: Първи антиейджинг конгрес, Национален конгрес по оториноларингология, Международна олимпиада по астрономия, Пролетна научна конференция: “Съвременни концепции в лечението на ушите, носа и гърлото”.

 

Надежда Аръкова

Координатор проекти
narakova@cic.bg
 
Някои от най-успешните проекти, реализирани от Надежда, са Годишните награди „Изобретател на годината“ на Патентно ведомство на Република България, Third East European Radon Symposium, проведен за първи път в България, както и корпоративни събития на фармацевтични компании. Притежава аналитичен ум, ненадмината е в ефективното управление на процесите и времевото им измерение. Парньорствата, които създава се градят върху стабилна комуникация, прецизност и постоянство. Завършила е бакалавърска степен по Бизнес администрация във Варненски свободен университет. 

Силвия Арсова

Финансов Директор
sarsova@cic.bg
 
Силвия управлява финансовите процеси в компанията повече от 5 години. Щастливи сме, че се присъедини към нашия екип и днес се грижи толкова отдадено за финансовите процеси в компанията. Тя притежава висока бизнес етика, аналитичен ум, добри комуникативни умения и стратегическо мислене, които продължава да развива в работата си. Образованието си завършва в Университета по национално и световно стопанство със специалност Маркетинг и магистратура по Счетоводство. Любознателна, всеотдайна, позитивна и усмихната, тя постига целите си с лекота, като споделя мнението, че удоволствието от работата води винаги до постигане на отличителни резултати. 

Лиляна Папазова

Асистент на управителя г-жа Здравка Димитрова
lpapazova@cic.bg

Лиляна е позитивна, отдадена и устремена към постигането на целите в работата си. Заради своята дискретност и дипломатичност, с лекота получава доверието и уважението на колегите в CIC. Отговорна, всеотдайна и добронамерена, Лили притежава таланта да създава атмосфера на позитивизъм и спокойствие. Силен мотив за да се развива личностно и професионално е примера на нейното семейство, както и подкрепата на екипа. Лиляна е магистър по икономика към Стопанската академия Свищов, със специалност Корпоративен мениджмънт.
 

Евелина Тонева

Асистент на управителя г-жа Румяна Кънева
etoneva@cic.bg
 

Евелина завършва магистърската си степен по Бизнес администрация и мениджмънт към Варненския свободен университет. С 3-годишната си практика извън България, тя придобива ценен професионален опит и усъвършенства комуникационните си умения. С нейната положителна нагласа, добронамереност и отзивчивост, създава тонус и ведрост в динамичното ни ежедневие. Развива уменията си в областта на новите комуникационни технологии, дигитален маркетинг и SEO. С нейните лични качества, Евелина допринася да поддържаме работна атмосфера, в която има взаимно разбиране, както и да запазим ефективността ни в режим на силно интезивна работа по изпълнение на събитията.

Михаил Смиленов

Мениджър логистика
msmilenov@cic.bg
 
Михаил e завършил своето образование в Колеж по маркетинг, търговия и мениджмънт със специалност Маркетинг и мениджмънт. Познаването на нормативната уредба и опитът му в администрацията на Столична община, са от голяма помощ на целия ни екип. Той се справя с лекота, позитивно отношение и уравновесеност с динамичността на работните ни процеси. Стратегическото му мислене, бизнес отношение и компетентност са голяма подкрепа за целия ни екип при реализиране на нашите проекти.
 

Снежанка Асенова

Графичен дизайнер
sasenova@cic.bg
 
Щастливи сме, че Снежанка се присъедини към нашия екип през 2016. С образованието и опита си в графичния дизайн, и интересите към визуалните изкуства, тя подпомага екипите в CIC  в творческите процеси по създаването на визуални концепции и дизайн за събитията ни. Творческият й талант, в комбинация с финеса и желанието да помага, са много ценни за нас. Всеотдайна и сърдечна, тя успява да работи с лекота с всички екипи по многобройни проекти, и е много ценен, и обичан колега. 
 

Александър Кадиев

Консултант логистика
Александър е част от екипа ни от 2006 година и участва във всички ключови проекти на CIC. С неговата всеотдайност към работата, практически подход и стратегическо мислене подпомага осъществяването на комплексните логистични дейности в международните ни проекти, сред които FIG Working Week, 62 ЛЕТЕН КОНГРЕС НА CIOR (NATO), 130 години Агенция Пътна Инфраструктура, Световен пептиден симпозиум и много други. Уменията му за решаване на предизвикателствата в нашата работа с лекота са едни от най-силните черти на Алекс.

Виктория Караджова

​ОБИЧ ЗА ВИКИ

Референции