НАЧАЛО » Събития | регистрация » Практически семинар „Един ден с Браян Мълиган“

Информация за събитието

  • 27.05.2017 - 27.06.2017
  • Парк Хотел Витоша, София

Практически семинар „Един ден с Браян Мълиган“

Покана

Уважаеми колеги,

     За нас е удоволствие да отправим покана за предстоящия практически семинар „Един ден с Браян Мълиган“ на 27 май 2017г., Парк Хотел Витоша, гр. София. Световноизвестният създател на концепцията за мануална терапия "Mulligan concept manual therapy" Браян Мълиган идва в България за среща с българските специалисти. Концепцията на Брайън Мълиган за мобилизации с движение за периферните стави (MWM) и апофизалните плъзгания за гръбначния стълб (SNAGS и NAGS) са еволюция в съвременното приложение на физиотерапевтичните средства. Те съчетават едновременното корекционен мануален натиск от страна на терапевта и активни физиологични движения, изпълнени от страна на пациента.
     Вярваме, че присъствието на семинара е чудесна възможност за всеки специалист, да обогати всекидневната си практика, да създаде нови контакти и заздрави стари.
     Не пропускайте срещата си с Браян Мълиган, практик, който с концепцията си успява да привлече вниманието на физиотерапевти и лекари от цял свят.

Основни теми

  • Мълиган за мобилизации с движение за периферните стави (MWM)
  • Апофизалните плъзгания за гръбначния стълб (SNAGS и NAGS)

Регистрация

Регистрация и плащане на таксата преди 19 април:
ранна такса такса- 100 лв., за студенти- 70 лв.

Регистрация и плащане на таксата след 19 април:
късна такса такса- 180 лв., за студенти- 140 лв.

ТАКСА ПРАВОУЧАСТИЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАПЛАТЕНА:
  • В офиса: София 1700, кв. Витоша, ул. Леа Иванова 2
  • По банков път: СМЕТКА В ЛЕВА Банка: УниКредит Булбанк АД Адрес: гр. София, ул. Княз Александър Батенберг I № 12 IBAN: BG72 UNCR 9660 1064 4601 18 BIC/ SWIFT: UNCRBGSF Получател: Компания за международни конгреси ООД